Skladištenje

Kao rezultat ubrzanog širenja postojećih i razvijanja novih poslova, od 2020. godine Centrosinergija procese skladišne logistike obavlja u svom novom distributivno – logističkom centru na Makišu.

Na savremeno projektovanom prostoru vrši se skladištenje i čuvanje širokog spektra robe različitih karakteristika pod specifičnim uslovima i po tačno definisanim procedurama. Primena savremenih tehnologija i softvera omogućava adekvatan monitoring procesa u realnom vremenu i obezbeđuje brži i precizniji tok robe, informacija i dokumentacije. Jedan od softvera koje primenjujemo je WMS (Warehouse Managment System), koji obezbeđuje detaljan i precizan pregled svih aktivnosti u skladištu, olakšava kontrolu procesa u realnom vremenu i maksimizira sigurnost i efikasnost isporuka.

Obeležavanje skladišnih lokacija bar kodovima omogućava praćenje sledljivosti robe od momenta prijema robe u skladište do samog kupca. Povezivanjem sistema bar kodova sa unapređenim softverskim rešenjima smanjuje mogućnost nastajanja internih grešaka na minimum.