Media

02.06.2021.

KOMPANIJA MOJ KIOSK DONIRALA BOLNIČKE KREVETE ODELJENJU ZA SRČANU INSUFICIJENCIJU UNIVERZITETSKOG KLINIČKOG CENTRA SRBIJE U BEOGRADU

Kompanija MOJ KIOSK donirala je Odeljenju za srčanu insuficijenciju Klinike za kardiologiju Univerzitetskog kliničkog centra Srbije u Beogradu tri vrhunska električna bolnička kreveta “Hill Room” i na taj način omogućila bolje uslove lečenja pacijenata sa teškom kliničkom slikom.

Detaljnije

12.05.2021.

Centrosinergija slavi 10. rođendan

Ovog meseca sa ponosom obeležavamo desetogodišnjicu uspešnog poslovanja. U deceniji za nama postali smo jedna od vodećih kompanija u oblasti distribucije, veleprodaje i logistike na domaćem tržištu. To ne bi bilo moguće bez podrške naših principala i klijenata, sa kojima smo izgradili poslovne odnose zasnovane na poštovanju i poverenju, niti bez naših zaposlenih, koji su svojim kvalitetom, kreativnošću i zalaganjem omogućili naš uspeh. U znak zahvalnosti za posvećenost, lojalnost i nesebičan rad odlučili smo da povodom desetogodišnjice postojanja svima poklonimo po jedan slobodan dan. Vredno nastavljamo ka novim poslovnim uspesima i radujemo se decenijama koje su pred nama!

Detaljnije

01.03.2021.

Saradnja kompanija Centrosinergija i BIC

Početkom ove godine, kompanija Centrosinergija, deo poslovnog sistema Moj Kiosk grupe, potpisala je ugovor o distribuciji sa kompanijom BIC SLOVAKIA s.r.o, čime je proširila svoj distributivni portfolio visokokvalitetnim brijačima, upaljačima, školskim i kancelarijskim materijalom. Kompanija BIC je svetski lider u proizvodnji jednostavnih, inventivnih i pouzdanih proizvoda, pristupačnih svima i svuda.

Detaljnije

26.10.2020.

Novi distributivno – logistički centar Centrosinergije na novoj lokaciji u Makišu

Kompanija Centrosinergija, deo poslovnog sistema MOJ KIOSK Group, preselila je centar svojih distributivnih i logističkih usluga na novu lokaciju, Makiš. Savremeni distributivno-logistički centar u Makišu treba da podrži ubrzano širenje postojećih i razvoj novih poslova u narednoj godini.

Detaljnije

18.02.2020.

Saradnja kompanija Centrosinergija d.o.o. i VARTA

Potpisivanjem ugovora sa kompanijom DTM, koja je zvanični uvoznik i distributer brenda Varta, Centrosinergija je postala zvanični distributer Varta portfolija za tržište Srbije. Distributivni portfolio čine Alkalne,cink karbon i punjive baterije vrhunskog nemačkog kvaliteta,punjači i ručne lampe.

Detaljnije

06.02.2020.

Moj Kiosk podržao novogodišnju humanitarnu reviju za decu Prihvatilišta

Kompanija Moj Kiosk je i ove godine tradicionalno podržala humanitarnu modnu reviju za decu Prihvatilišta. Događaj u organizaciji modne agencije Fabrika održan je u Skupštini grada Beograda, uz prisustvo donatora, poznatih ličnosti i predstavnika medija.

Detaljnije

05.02.2020.

STIŽU NAM KOLA NA PRIRODNI GAS! Centrosinergija investirala u IVECO ekološka vozila u cilju odgovornog poslovanja!

Kompanija Centrosinergija, deo poslovnog sistema Moj Kiosk Grupe, jedna od vodećih distributersko-logističkih kompanija u Srbiji svoj uspeh bazira na kvalitetu, posvećenosti, pouzdanosti usluge, ali i odgovornom odnosu prema partnerima, zaposlenima i okruženju u kom posluje. U cilju kontinuiranog unapređenja poslovanja i brige o životnoj sredini Centrosinergija je svoju flotu vozila upotpunila poslednjom generacijom 45 IVECO DAILY Natural Power (CNG) vozila, što je ujedno i najveća isporuka ovog tipa vozila u regionu centralno-istočne Evrope.

Detaljnije

06.04.2017.

CENTROSINERGIJI DODELJENA NAGRADA „BRAND LEADER AWARD 2017“

5. april 2017., Sava Centar, Beograd Na svečanoj ceremoniji u okviru 4. Biznis konferencije Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona – TIL 2017, pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, kompaniji Centrosinergija dodeljeno je priznanje "Brand Leader Award 2017", za superiorni integrisani sistem menadžmenta sveobuhvatnih usluga u oblasti distribucije i logistike, za izuzetne poslovne rezultate, kontinuirane investicije u razvoj, profesionalan i konkurentan odnos ka poslovanju, i organizacionu i operativnu izvrsnost.

Detaljnije