Saopštenja

CENTROSINERGIJA INVESTIRALA U IVECO EKOLOŠKA VOZILA U CILJU ODGOVORNOG POSLOVANJA

U cilju kontinuiranog unapređenja poslovanja i brige o životnoj sredini Centrosinergija je svoju flotu vozila upotpunila poslednjom generacijom 45 IVECO DAILY Natural Power (CNG) vozila, što je ujedno i najveća isporuka ovog tipa vozila u regionu centralno-istočne Evrope.

27. maja, kompanija Centrosinergija preuzela je nova IVECO DAILY Natural Power35S14N V vozila. Svečana ceremonija održana je u prostorijama IVECO distributera za Srbiju, Auto Čačak Komerc u Beogradu.

Dugoročni cilj kompanije Centrosinergija je da postane lider u oblasti distribucije i logistike, kroz stalno unapređenje poslovnih procesa i razvojnih investicija uz odgovoran odnos prema životnoj sredini i lokalnoj zajednici u kojoj kompanija posluje. Zahvaljujući velikom trudu, zalaganju i stručnosti, Centrosinergija je u mogućnosti da odgovori na visoke standarde i zadovolji potrebe i najzahtevnijih klijenata. Stoga, smatramo da je IVECO DAILY Natural Power, deo IVECO Daily Blue Power serije, koji je od strane međunarodnog stručnog žirija proglašen za najbolji međunarodni furgon 2018. godine, savršen poslovni partner za Centrosinergiju, koji nam obezbeđuje prirodno održivo transportno rešenje.

„U okviru proširenja obima poslovanja u septembru 2018. investirali smo u nabavku 11 Iveco Daily vozila na prirodni gas koja su nam pružila izuzetnu kombinaciju kvaliteta i ekonomičnosti. Zato smo sada odlučili da vozni park proširimo sa još 45 IVECO DAILY vozila na prirodni gas, jer će to dodatno doprineti konkurentnosti naše usluge na tržištu, a ujedno doprineti smanjenju zagađenja u centralnim gradskim zonama gde se našim vozilima vrši veliki broj isporuka robe maloprodajnim objektima.Upotreba CNG vozila značajno smanjuje emisiju štetnih gasova, a nivo buke je manji za 50%. Svesna višestrukih pozitivnih efekata koje ovakva akcija ima, naša kompanija će nastaviti da radi na širenju svog distributivnog portfolia na društveno odgovoran način, stvarajući vrednosti za buduće generacije’’, izjavio je Zoran Popović, generalni direktor kompanije Centrosinergija.

IVECO, osim što nudi svojim klijentima najširi spektar alternativnih ponuda na tržištu, već i investira u direktan doprinos smanjenu zagađenja u industrijskim i logističkim operacijama.

Zahvaljujući sve jačoj i uspešnijoj saradnji sa svojim dobavljačima i kupcima, IVECO će nastaviti širom sveta promociju prirodno održivog transporta u cilju očuvanja naše planete i zdravlja naše dece i budućih generacija“, izjavio je Emilio Parato, biznis direktor kompanije IVECO, Austria and CEE.

Naša saradnja sa jednom od najvećih logističko-distributivnih kompanija, Centrosinergijom, je “školski primer” win-win pristupa i pravi partnerski odnos, gde korišćenje prirodno održivih tehnologija donosi benefit poslovnim partnerima, ali i svim građanima Srbije. Pozivamo sve transportne kompanije da se pridruže zajedničkim naporima, uz podršku državnih i gradskih vlasti, naftnih kompanija i svih relevantnih aktera, u promovisanju gasne tehnologije , kako bi zajednički napravili bolji temelj za masovno korišćenje vozila na prirodni gas”, dodao je Miloš Lalović, generalni direktor kompanije IVECO, Balkan.

CENTROSINERGIJA PROŠIRILA SVOJU FLOTU SA 11 VOZILA NA PRIRODNI GAS

U četvrtak, 06. septembra u Makišu je otvoren Iveco importerski centar kompanije Auto Čačak Komerc.

Tom prilikom prvi čovek Iveca, gospodin Pierre Lahutte, uručio je Zoranu Popoviću, direktoru Centrosinergije, ključeve od 11 Iveco Daily BluePower CNG kombi vozila.

Centrosinergija je kao društveno odgovorna kompanija investirala u ekološka vozila na komprimovani prirodni gas (CNG). Korišćenjem CNG se smanjuje emisije štetnih gasova, nema sumpora, kao ni toksičnih aditiva organskog olova ili benzena, a nivo buke je manji i do 50%.

CENTROSINERGIJA SERTIFIKOVALA SISTEM MENADŽMENTA KVALITETOM

Nakon izvršene provere kvaliteta, izdavanjem sertifikata od strane međunarodnog sertifikacionog tela TÜV SÜD, zvanično je potvrđeno da Centrosinergija d.o.o. ima uveden i primenjuje sistem upravljanja kvalitetom u oblasti trgovine na veliko, skladištenja i distribucije.

Centrosinergija je među prvim kompanijama u regionu čiji je sistem upravljanja kvalitetom sertifikovan u skladu sa zahtevima revidiranog standarda ISO 9001:2015.

CENTROSINERGIJI DODELJENA NAGRADA „BRAND LEADER AWARD 2017“

5. april 2017., Sava Centar, Beograd

Na svečanoj ceremoniji u okviru 4. Biznis konferencije Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona – TIL 2017, pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, kompaniji Centrosinergija dodeljeno je priznanje "Brand Leader Award 2017", za superiorni integrisani sistem menadžmenta sveobuhvatnih usluga u oblasti distribucije i logistike, za izuzetne poslovne rezultate, kontinuirane investicije u razvoj, profesionalan i konkurentan odnos ka poslovanju, i organizacionu i operativnu izvrsnost.

"Brand Leader Award 2017" priznanje je Centrosinergiji dodeljeno na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumevaju profesionalnost, inovativnost i visok stepen tržišne prepoznatljivosti. U ime kompanije nagradu je primio direktor Zoran Popović.

"Brand Leader Award" se dodeljuje poslednjih deset godina u cilju afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji kontinuiranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde, na taj način unapređujući tržište i dajući inzvanredan doprinos u popularizaciji privrednog potencijala i kreiranja konkurentnog tržišnog imidža u regionu.

U radni deo konferencije Centrosinergija se uključila prezentacijom na temu digitalne transformacije društva i izazova koje ona donosi u mikro distribuciji. Predstavljena je "Click and Collect" platforma maloprodajnog lanca Moj kiosk koja će biti aktivirana ove godine uz logističku podršku Centrosinergije i koja kupcima nudi internet kupovinu sa besplatnom isporukom pošiljki na preko hiljadu kioska širom Srbije.