Saopštenja

CENTROSINERGIJI DODELJENA NAGRADA „BRAND LEADER AWARD 2017“

5. april 2017., Sava Centar, Beograd

Na svečanoj ceremoniji u okviru 4. Biznis konferencije Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona – TIL 2017, pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, kompaniji Centrosinergija dodeljeno je priznanje "Brand Leader Award 2017", za superiorni integrisani sistem menadžmenta sveobuhvatnih usluga u oblasti distribucije i logistike, za izuzetne poslovne rezultate, kontinuirane investicije u razvoj, profesionalan i konkurentan odnos ka poslovanju, i organizacionu i operativnu izvrsnost.

"Brand Leader Award 2017" priznanje je Centrosinergiji dodeljeno na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumevaju profesionalnost, inovativnost i visok stepen tržišne prepoznatljivosti. U ime kompanije nagradu je primio direktor Zoran Popović.

"Brand Leader Award" se dodeljuje poslednjih deset godina u cilju afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji kontinuiranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde, na taj način unapređujući tržište i dajući inzvanredan doprinos u popularizaciji privrednog potencijala i kreiranja konkurentnog tržišnog imidža u regionu.

U radni deo konferencije Centrosinergija se uključila prezentacijom na temu digitalne transformacije društva i izazova koje ona donosi u mikro distribuciji. Predstavljena je "Click and Collect" platforma maloprodajnog lanca Moj kiosk koja će biti aktivirana ove godine uz logističku podršku Centrosinergije i koja kupcima nudi internet kupovinu sa besplatnom isporukom pošiljki na preko hiljadu kioska širom Srbije.

CENTROSINERGIJA SERTIFIKOVALA SISTEM MENADŽMENTA KVALITETOM

Nakon izvršene provere kvaliteta, izdavanjem sertifikata od strane međunarodnog sertifikacionog tela TÜV SÜD, zvanično je potvrđeno da Centrosinergija d.o.o. ima uveden i primenjuje sistem upravljanja kvalitetom u oblasti trgovine na veliko, skladištenja i distribucije.

Centrosinergija je među prvim kompanijama u regionu čiji je sistem upravljanja kvalitetom sertifikovan u skladu sa zahtevima revidiranog standarda ISO 9001:2015.