O nama

Centrosinergija je članica poslovnog sistema Moj Kiosk grupa koji broji više od 3.700 zaposlenih i ostvaruje godišnje više od 500 miliona evra prometa. Pod okriljem Moj Kiosk grupe posluje najveći maloprodajni lanac u zemlji Moj Kiosk, i Centrosinergija, distributivno-logistička kompanija, koja se bavi pružanjem usluga distribucije i logistike i za cilj ima ostvarenje dugoročnog partnerstva sa svojim principalima kroz obezbeđivanje efikasnog i ekonomičnog plasmana robe i usluga.
Centrosinergija je distributer duvanskih proizvoda i robe široke potrošnje, štampanih medija, elektronskih dopuna i dopuna za javni gradski prevoz u Beogradu i Kragujevcu.

Pored distribucije, naša kompanija pruža i ceo spektar logističkih usluga i isporučuje robu na 18.000 maloprodajnih objekata na teritoriji Republike Srbije.

Korišćenjem najsavremenijih tehnoloških rešenja i inovativnim pristupom, uz visoku poslovnu i radnu etiku i dobru organizaciju poslovnih procesa, Centrosinergija svojim partnerima obezbeđuje povećanje prodaje, bolju zastupljenost na tržištu i manje troškove distribucije i logistike.