Principali


Jaffa je nastala u malom vojvođanskom mestu Crvenka, sada već davne 1975. godine, od tada pravi jedinstvene proizvode duboko povezane sa mnogim generacijama potrošača.


Prvog dana u Jaffa fabriku na posao je došlo ukupno 56 radnika. Danas, u ovoj kompaniji preko 900 ljudi sa puno brige i ljubavi svakodnevno kreira omiljene brendove za potrošače u celom svetu!


Jaffa brendovi su: Jaffa cakes, Jaffa Napolitanke, Munchmallow, Jaffa kolači, O’cake, Tak, Njamb.


Chupa Chups, još od davne 1958. godine donosi radost i zabavu deci svih uzrasta. Chupa Chups lizalice su jedne od najpoznatijih u svetu, i dolaze u više od 100 ukusa. Logo Chupa Chups je delo čuvenog španskog slikara Salvadora Dalija.


PEZ - BREND SA KULTNIM STATUSOM!


PEZ je prvi put plasiran na tržište kao komprimovani slatkiš od peperminta 1927. godine u Beču, Austrija. Danas, kompanija prodaje i plasira svoje proizvode širom sveta sa lokacijama fabrika u Orange, Konektikat SAD i Traun, Austrija. Zajedno one distribuiraju približno 70 miliona dispenzera i 5 milijardi bombona godišnje. PEZ proizvodi su dostupni u više od 80 zemalja širom sveta.


PEZ evolucija: Stvaranje posebno finihmintbombona, koje je 1927. godine uradio Eduard Haas III u Austriji, obeležava rođenje PEZ-a - imena izvedenog iz nemačke reči za pepermint, PfeffErminZ. Male konzerve osvežavajućih slatkiša pokazuju se izuzetno popularnim, posebno u visokom društvu.


Pogledajte katalog naših proizvoda.


Izuzetno popularne u preko 100 zemalja širom sveta, Mentos meke bombone nude osvežavajuće ukuse mente ili brojne voćne opcije u legendarnom rol pakovanju.


Fisherman’s friend


Idealna kombinacija prirodnog mentola i eukaliptusa! Kreirana još davne 1865. da engleskim ribolovcima olakša simptome prehlade, kašlja, kijavice, bola u grlu i da im osveži dah. I danas u tradicionalnom papirnom pakovanju. Bez šećera, bez glutena, vegan.


Zaini je sinonim za italijansku tradicija slatke umetnosti i vrhunskog kvaliteta proizvoda.Preko 100 godina porodica Zaini neguje i čuva originalne recepture u proizvodnji vrhunskih čokoladnih proizvoda. Pažljivo biranim sirovinama i tehnologijama razvila je široku paletu proizvoda poput čokoladnih tablih, pralina, bombona, kakao namaza, itd. Za istančan ukus i najprefinjenijih potrošača i u skladu sa potrebama današnjice kreirali su slatkiše koji su gluten free, bez palminog ulja, pojedini bez šećera.. i svakim danom nastavljaju da unapređuju svoje proizvode sa velikom ljubavlju.


Zaini je druga fabrika u svetu koja proizvodi i čokoladna jaja sa igračkom iznenađenja za najslađe i najmilije među nama. Ponosni su vlasnici brojnih nagrada Disney kompanije. Svake godine obraduju decu sa jednim od najpoznatijih junaka iz crtanih filmova: Paw patrol, LOL, Smurf, Masha i medved, Barbie itd.


Za više informacija KLIKNITE.

Principali